Att bada i lera är bara korkat

Jämt och ständigt tycks det nu pågående byggandet av Sundsvalls alldeles eget äventyrsbad - Himlabadet - tas upp, oftast med en negativ klang. Att kritiken är så pass hård/mjuk är långt ifrån långsökt, eftersom själva anläggningen ju byggs i ett eller flera diken! Jag har själv sett rören som går därigenom, som många gånger mynnar ut mitt i luften eller små plåtlådor! Jag frågar mig: Hur i hela helvetet har man tänkt här? Är det alltför svårt att bara göra en pool och fylla den med vatten/svavelsyra dit alla banor och tunnlar kan anslutas? Nej då, kommunen verkar ha funnit deras lösning, och en smutsig sådan!
-
Det jag är mest bekymrad över, är var man har tänkt att förvara all förbrukad lera - för den försvinner ju inte precis som böcker! Hela idéen med ett badhus har helt enkelt gått överstyr, och jag fattar inte hur man ska komma tillrätta med skiten...
Nu när man redan har börjat byggt är det ju såklart för sent, vilket är tur. Annars hade man väl bara kommit på något ännu dummare/smartare att investera i!
-
I anslutning till detta tema, har jag passat på att spåna fram en ny emotionell dikt:

De samlades kring elden
Och såg brunbjörnarna brinna
Ty själva innehållet
Var för ludet för att kunna vara plast
En mobiltelefon
Men flera mobiltelefoner
Det förklarar varför
Alla djur måste brinna
I helvetets eldar
Eller i Hades famn

Yoghurt läker kanske alla sår, men den här är inte att leka med. Ta för er, MEN PASSA ER FÖR FAN!
Yoghurt läker kanske alla sår, men den här är inte att leka med.
Ta för er, MEN PASSA ER FÖR FAN! :@

För övrigt, pratade jag med en kompis idag. Han var väl inget särskilt, men gissa om jag blev överlycklig när jag såg honom! Han hade nämligen lytt mitt råd, och slutat använda byxor, vilka egentligen inte fyller någon funktion - DE STICKS JU BARA! En annan tanke som ofta återkommer till mig är vad som händer om busschauffören skulle få för sig att han verkligen var lejonens konung, och sedan skulle slira av vägen medan han vrålade som en sköldpaddsbäbis. Coolt, i sådana fall!

Som vanligt, vill jag avsluta inlägget med ett litet ordspråk:
Att blunda är att göra något smart, fast med massor av yoghurt

/ Hans "GudN" Jonsäll

Pengarna tar jag med mig ner i graven

Döden. Ett ämne som man oftast undviker att ta upp, säkert av flera anledningar. Alla är nog rädda för att dö, om man inte räknar med kungen - han har ju tillräckligt med stålar redan. Det är också så, att då man kommer in på detta ämne är det nästan per automatik att man börjar diskutera vad som händer efter döden. I långfilmen Pistvakt, har man teorier om att man i sitt nästa liv blir en garderob, men om ni frågar mig så låter det ju helt jävla befängt! HUR SKULLE DET GÅ TILL?
-
Själv tror jag, att döden är ett sätt att tjäna oändligt mycket pengar på. Här är varför: Då man dör, så får man ju försäkringspengar, vilka man kan använda i sitt nästa liv. Under det nya livet, kan man spara pengarna och sedan dö igen och på så sätt få ut mer stålar genom försäkring. Om man gör detta tillräckligt länge, så blir man rik!
-
På tal om ekonomi, så verkar djuren ha hittat en genialisk lösning på alla problem. Eftersom pengar är gjorda av papper eller metaller och till exempel myror är gjorda av gummi eller hårdplast (det är sant), förhindrar detta att djuren skulle döda varandra för att få kunna tillverka pengar, vilket skulle kunna innebära ett mindre problem. I övrigt så använder inte djuren lika mycket pengar som människor, vilket är synd. Om fåglarna kunde köpa jackor, skulle de slippa frysa ihjäl på sommaren, vilket mot förmodan är positivt.
Enligt den dubbade reklamen är Activia en sorts yoghurt, men jag har mina misstankar...
Enligt den dubbade reklamen är Activia en sorts yoghurt, men jag har mina misstankar...
Det finns starka bevis mot att fallet är så, exempelvis att det inte står något om den i varken Koranen, Torah eller Bibeln!

Den senaste veckan har jag även fått in en massa brev där jag har blivit frågad hur man gör te. Svaret är enklare än ni tror: Man gör det! På så sätt kan det inte gå fel (förutom den gången då vattenkokaren exploderade på grund av för högt tryck och vårdslös användning). Matematik är för övrigt klurigt ibland. Enligt det jag har lärt mig är 1+1=2, men det betyder ju att 2+2 också är detsamma som 1+1, eller? Båda uträkningarna består ju av samma tal!

Jag avslutar dagens inlägg med ett litet ordspråk som jag tycker hör till ämnet:
"Då du inte vet var något finns, leta i tröjan"

/ Hans "GudN" Jonsäll




Solen kommer från helvetets lågor

Ibland känns det precis som att folk inte vet vad de verkligen vill, eftersom de gör så dumma/smarta saker.
Exempel på sådana saker är:
  • Att slumpmässigt slå upp olika sidor i böcker och vråla omotiverat
  • Äta ostrullar (många, alltså)
  • Skjuta katter/poliser
  • Dra på stan och så är man hemma :PppPPpp;pp
  • Tigga brödsmulor (många, alltså)
Frågan är; varför gör folk så dumma/smarta saker? Personligen tror jag att det beror på religionen eller syrebrist, vilka är två totalt identiska problem. Bortsett allt som vissa människor gör, så gör ju djuren minst lika dumma/smarta saker. Solen, till exempel, brinner ju, vilket måste betyda att den kommer från helvetet (där är det varmt, och nu är jag helt seriös). Andra djur som beter sig dumdristigt är främst potatisar och zebror - båda är randiga (konstigt, det är väl bättre om bara en är randig? Annars blandar man ihop dem)
-
Hursomhelst, så har jag skrivit en dikt idag. Den går såhär:
Båtar skulle vara människor
Om de hade samma egenskaper som människor
Och faktum är
Att grönsaker är båtar
På så sätt
Förenas vi med naturen

Den nya trenden bland yoghurtkonsumtion verkar vara så kallad
Den nya trenden bland yoghurtkonsumtion lutar mot så kallad "drickyoghurt".
Själv tror jag det tyder på ökad satanism...Tråkigt!

Allt från mig denna gång! Vi hörs!
Dagens ordspråk:
"Hundar bor inte i byxor, men om det vore så skulle det se sjukt ut"

/ Hans "GudN" Jonsäll






Liv, frihet och Pilot Supergrip/SMS

Elektronisk kommunikation är idag ett hett och vida omdiskuterat ämne. Inom detta, verkar det nya moderna fenomenet kallat "SMS" vara väldigt populärt. Jag brukar skicka SMS till mina kompisar. Det händer till och med att de svarar mig ibland, faktiskt. En gång fick jag även ett tomt SMS (även kallat textmeddelande, men det tänker jag inte skriva här). Jag blev jävligt glad helt enkelt, fastän det inte fanns något att läsa. Jag kom istället på vad det skulle stå, och jag antar att det var rätt tänkt.
-
Men bland alla dessa SMS som skickas mellan olika mobila telefoner, är det ju vissa som hamnar fel. Det händer också att de hamnar rätt, i alla fall för mig (eller åtminstone en gång, det var då jag fick det tomma svaret). Detta betyder, enligt min utförliga analys som bygger på alnöbrons längd och ett par hästvagnshjulskruvar, att alla egentligen vill vara "Cool kille med läsk i hand". Hoppas det är så, tråkigt annars.
-
Bortsett kommunikation, så är ju pennor av olika slag än mer intressant. Faktum är, att det finns olika sorters pennor. Vissa är bra - de är lätta att skriva med - medan andra är dåliga - de är ännu lättare att skriva med?
(OBS: Det ska egentligen inte vara något frågetecken där, jag skrev fel)
En klasskamrat till mig, som jag inte tänker nämna vid namn (han heter Jacob Glas) har en av de bra pennorna - En blå "Pilot Supergrip". Jag har aldrig använt den, men om jag får chansen så kanske jag tar den, men bara då! Jag vill inte våldta honom och sedan ta pennan, det skulle vara äckligt och coolt!
Här är lite yoghurt - Varsågod!
Här är lite yoghurt. Hoppas det smakar! :'(
-
Jaha, det var väl vad jag hade att berätta idag, om man räknar med det här ordspråket:
"Om pungen spricker, ta tag i den HÅRT!"

/ Hans "GudN" Jonsäll

Hej/Förlåt

Detta är en ny blogg av mig, Hans Jonsäll (inte pappa, men stolt över det) som tar upp allmän filosofi, nya ordspråk och lite vackra dikter, yoghurt med mera. Sidan är inte i första hand avsedd att vara rolig, men ni får skratta om ni vill, jag kommer inte precis att slå er (jag kommer det). :'(


Så hjärtligt välkommna till den nya bloggen! Känn er som hemma (ifall internet är ert hem, asså...) och var inte blyga att kommentera mina skriftliga skapelser! Som vi säger i Sverige: "Gillete, the best a MAN can get!"


RSS 2.0