Jag är herre över mitt eget hus - Om inte så flyttar jag!

Det var ett tag sen jag skrev, men det betyder ju inte att jag har käften full av mat (det gör det, olyckligtvis).
Hur som helst, så tänkte jag prata allvar för en liten stund. Det gäller inte katter och andra enarmade djur/banditer, utan hus och hem! Med tanke på alla hemlösa så är det på tiden att denna fråga tas upp, annars har de väl flyttat in vid det här laget! När du köper en bostad är det viktigt att tänka på miljön runtomkring huset, eventuell inredning, ytor etc., men det finns faktiskt något som är kanske 1000 gånger viktigare: Att se efter så att ingen verkligen äger huset innan du köper det.
*
Här kommer de hemlösa in i bilden. De har ett gemensamt utmärkande drag - De äger allting. På så sätt måste man vara extra noga när man köper hus/lägenhet/soffa för 80 pers. För att försäkra dig om att ingen hemlös äger huset, kolla under mattan. Om det inte är någon där, så är det kört: SPRING!
*
Jaja, nu var det avklarat. Nu vill jag inflika med att inget har hänt sen jag skrev sist (om man bortser allt som faktiskt hände medan jag sov/var vaken) - och tur är väl det! Jag menar, vad fan som helst kan ju hända! (Källa: Wikipedia)
Imorgon är det lördag, det vill säga, Allah:s födelsedag. Grattis i förskott!
*
För att inte göra någon besviken så kommer här en utmanande dikt:
*
Av alla människor
Är tandborstarna de äldsta
Av alla djur
Är tandborstarna de tyngsta
Men den dagen
Då djuren gifter sig med människorna
Den dagen ska blodet spruta
Från tandborstarna!

Ett alternativ till vanlig Yoghurt har nu äntligen anlänt! Och det var på tiden! Hoppas nu bara att den inte innehåller lika mycket glas som den förra sorten jag provade...
Ett alternativ till vanlig Yoghurt har nu äntligen anlänt!
Och det var på tiden!
Hoppas nu bara att den inte innehåller lika mycket glas som den förra sorten jag provade...

Musik är en levande tingest, det kan ingen motsäga (och om de gör det så ÖHKEY?) men det innebär ju också att man måste passa sig så att man inte halkar, mot alla odds. En av pionjärerna inom just musik - Andreas Jonsson, medlem i Rockgruppen "EMD" - införde detta element tidigt i hans shownummer, där armar och ben istället för att ha fasta positioner kan röra sig fritt i konsetlokalen, vilket tyvärr har medfört ett flertal hjärt-och-lung-sjukdommar...
*
Det var allt, om man inte räknar med det här nya ordspråket:
"I samma ögonblick som urinet missar toalettstolen, föds ett mästerverk"
/ Hans "GudN" Jonsäll




RSS 2.0